Realiteetit ja suosituksia ottaen matkaa euroopan kautta

Selvennys: tämä ei ole matka-yleiskatsaus vielä apua kaikille, jotka kirjoittavat minulle ja pyysi minua ideoita matkustaminen tässä osassa maailmaa. Tietoa paljon enemmän elintärkeitä: Euroopassa on 50 maassa (sekä 6 osittain tunnustettu), jossa kävelin (myös kattava) 10, niin mitä sinulla on varmasti löytää tämä viesti on tietoa ja ehdotuksia perustuu kokemukseni Saksassa, Belgiassa, Espanjassa, Ranskassa, Unkarissa, Englannissa, Islannissa, Portugalissa, tšekin Tasavallassa sekä Ruotsi.

Kohde: Eurooppa

Kohde EurooppaYksi mennyt kansat maailmassa ovat Euroopassa. Minun tapauksessa mantereella oli koskaan ensisijainen joukossa paikkoja. Kun aloin matkustaa, kuvittelin paljon paikkoja sekä eksoottisia (että, ehkä, en mosted todennäköisesti Aasiassa sen sijaan, että yksi ”tavanomainen”) ja Euroopan tuntui todella turisteille sekä hieman tylsä. Minulla oli säännöllinen bias: ”Se on kallista”, ”myös hallittu”, ”se on menossa pysyä täsmälleen sama useita vuosia,” ”se on kuule suuri” (?), ”ei mennä nähdä galleriat ja myös vauriot,” ”se on helppo kohde”. Virhe. VIRHE (olisin varmasti). Koska en ymmärrä minusta tuntuu, että tulin oikeaan aikaan elämässäni: Euroopassa, kulkee kaikki ja olisin varmasti nauttia voidaan arvostaa sitä tässä iässä (lähes 30).

Minun alkuperää, kuten ne paljon argentiinalaiset, ovat Euroopassa: äitini on unkarin (synnytettiin Saksa) ja myös isä on lapsen espanjan asturians. Ja myös jonkin aikaa alkuperä alkoi piirtää. Joten vuonna 2011 mosted todennäköisesti Espanja. Ja myös olen täyttänyt ensimmäistä kertaa Euroopassa. Yhtä hyvin kuin minä rakastin sitä. Ilman valmiita siihen, koska olen viettänyt enemmän kuin vuosi (joskaan eivät kaikki kiinni) matkustaminen ja myös Euroopassa asuvien. Olen viettänyt talvet kuukautta, kesällä, jouset, putoaa. Olen täyttänyt lukuisia loistava pääkaupungeissa, ja monet minun oli poikkeuksellinen. Olen saanut irtoa pikku kaupungeissa yhtä hyvin kuin minä, näki, että Eurooppa näyttää chiquita, mutta on huomattavia ja myös on liiallinen nähdä. Joten yksi kaksi: pysy jatkuvasti, että voit, tai olla saatavilla kanssa hidas-liikkuva-tilassa matkustaa. Ei kannata mennä on-the-go yhdestä kaupungista toiseen. Kiva juttu, että Euroopassa on tapa.

Paras matkareitti

Paras matkareittiKun ihmiset kysyvät minulta mitä suosittelen tietää, Euroopassa, jään valkoinen. Tällä mantereella on 50 kansakuntien (sekä 6 osittain tunnustettu) ja näistä 56 ymmärrän, 10: n tai 20 prosenttia. Kun katsoin, Euroopan kartta, lepää my workdesk talossa, en yksinkertaisesti todella tuntui, että jokainen pieni asia oli lähellä, joka oli menossa pystyä matkustaa lyhyessä ajassa. Toinen suuri virhe. Eurooppa on chiquita (jos kontrasti sen kanssa, esimerkiksi välimatkat Argentiinassa ja latinalaisessa Amerikassa), mutta todella kukoistaa ja myös monipuolinen. On totta, että jokainen pieni asia pysyy lähellä ja että monet maat voivat olla ristissä muutaman tunnin, kuitenkin jokainen on maailman ja myös ansaitsee aikaa. Tiedostan, että tekee ”grand scenic tour” Eurooppa voi näyttää todella houkutteleva (syystä tai toisesta, tämä on kaikkein ”kuuluisa” koko Eurooppa), en myöskään tiedä, että paljon voi vain tulla 15 tai Kolmekymmentä Päivä ja myös nähdä, mikä on mahdollista, kuitenkin suositukseni: älä tee tätä matkaa maraton pääoman päivältä tai eri kansakunnan välein 2 päivää.

Kyllä, olet menossa tehdä kuvia, tyypillinen kaikki kuuluisa monoliths of Europe (onko se arvokas?), kuitenkin he ovat mosting todennäköisesti varastossa, he eivät mosting todennäköisesti on aika ottaa ilo jokainen alue, aiot viettää paljon paljon enemmän jos otat matkan hidas sekä olet mosting todennäköisesti saada pisteeseen, jossa et ole mosting todennäköisesti ymmärtää, missä he ovat. Euroopan resurssit on elää tätä ulos: siellä on paljon nähtävää, tehdä, kävellä, tietää. Ja myös 2 päivää et voi. Siksi kehotan teitä muuttaa siru, hidastaa sekä ottaa suunnitelma, jossa on vähemmän paikkoja (jotka ennen matkaa tutkia: on olemassa taaantas aarteita piilotettu …). En olisi valtion 5/7 päivää pääomaa, ja pienet kaupungit sekä kaupungeissa voisi olla 3/4 päivää (vähintään) (jos se on minulle, pysyt paljon enemmän).

Henkilökohtainen lista

Henkilökohtainen listaEuroopan maissa, joissa kävin, ovat seuraavat (ei tässä järjestyksessä) (jos he klikkaa nimiä voi tarkistaa tarinoita, että olen blogannut kunkin sijainti). Saksa. Se oli matkani alkuperä: kävin läpi Baijerin alueella (kaupungit sekä kaupungeissa kuten Münchenissä tai Regensburg) kanssa perheeni jäseniä, jonka tavoitteena on tutustuminen kylään, jossa oli synnyttänyt äiti. Kaaduin München, ilman tunnustaen se, täysin Oktoberfest. Ja myös pidin siitä. Saksa on edelleen minun muisti maan ympäristö-ystävällinen laaksot, lumoava metsät ja käsityönä olutta. Belgiassa. Juuri sitä, mitä sanoin olutta? En ole koskaan yrittänyt olut yhtä rikas kuin Belgiassa. Tämä maa ei ole minun strategioita (mikä kansa oli minun suunnitelma?) kuitenkin menin, koska on niin lähellä Pariisiin, miksi ei? Ja myös minä olin hämmästynyt. – Pohja Brysselissä (mitä suloinen pikku seinämaalaukset on Brysselissä) ja lähdin tutkimaan kaupunkia.

Espanja. Joka kerta olen todennäköisesti Espanja siltä, että talossa (sen lisäksi, että olen syvästi hullu Barcelona, kuitenkin se on ylimääräinen tarina …). En tiedä, jos se on kieli, yhteinen historia tai hyvä fiilis, että näyttävät olevan välillä espanjan sekä argentiinalaiset, kuitenkin tämä on vain yksi ne kansat, jotka minä tiedän, että aion varmasti jatkuvasti palata. On ranta, juhla, hyvä ruoka, pienet kaupungit, välimeren sekä paljon sosiaalista vaihtelua. Ranska. Tee mitä sanon, vai ei? Täsmälleen mitä tarkoitan. Ei aio tavata Ranskan. Olin negadísima tämän kansakunnan (minulla ei ole kuvaus). Uskon, että olemalla niin edullinen olen tuottanut joitakin vastenmielisyyttä. Mitä nyt? Asun merenranta yhteisö ranskan baskimaan kansakunta. Ny. Ja en koskaan väsy julkkis, viinit, ruoka, savupiiput, Pariisi, taide (gallerioissa ja myös kaduilla) ja että aksentti on niin kuitenkin niin seksikäs (ja myös unpronounceable).